Policisté hledají svědky srážky auta s nezletilým chodcem, žádají veřejnost o pomoc
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Policisté hledají svědky dopravní nehody a řidiče nebo řidičku tmavě modrého osobního automobilu Volkswagen Golf nebo Polo, s registrační značkou začínajícími písmeny 4L6.

V pondělí 4. června ve 13 hodin došlo ve Varnsdorfu u prodejny nábytku v Kmochově ulici k dopravní nehodě mezi projíždějícím osobním automobilem a nezletilým chodcem. Během incidentu došlo ke zranění. Nehodou se zabývají dopravní policisté, kteří žádají o pomoc veřejnost.

"V případě, že můžete policistům poskytnout důležité informace k výše uvedené dopravní nehodě nebo jste-li řidičkou/řidičem hledaného vozidla, neváhejte kontaktovat policejní tísňovou linku 158 nebo přímo policisty z dopravního inspektorátu, případně nejbližší policejní stanici," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru