Páteční přívalový déšť a silný vítr způsobil v Děčíně problémy
Foto: JSDH Horní Žleb
Děčín

Děčín - Páteční přívalový déšť způsobil v Děčíně několik problémů. Silný liják se spustil po sedmé hodině odpolední. Během pár minut bylo zatopené Pětimostí u pošty, kde museli zasahovat hasiči, aby z podjezdu odčerpali vodu. Silnice od autobusového nádraží k novéhu kruháči, směrem k Tescu byla do pozdních večerních hodin uzavřena. MP Děčín odkláněla dopravu. Voda také zatopila viadukt u Pivovaru.

Větší množství vody na vozovce bylo také na Dělnické ulici. Hasiči také zasahovali ve Dvořákově ulici v Děčíně, kde byla zatopena šachta. Silný vítr povalil ve městě několik dopravních značek, které pak poškodily i zaparkované vozy. Na silnici směrem k nemocnici pak popadalo několik větví.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru