Podmokelská pobočka městské knihovny se přestěhovala do nových prostor
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Na rohu Tržní a Ruské ulici nyní najdete zbrusu novou pobočku městské knihovny. Moderní prostory jsou svým designem propojeny s hlavní budovou. Světlý interiér je doplněn barevnými prvky knihovny v ulici Karla Čapka.

Město za přestavbu prostoru obchodu na veřejný prostor zaplatilo přibližně 3 miliony korun. Městská knihovna tak definitivně opustila budovu na Mírovém náměstí, která byla jako knihovna postavena v roce 1931.

"Podmokelská pobočka má nyní krásné a důstojné prostředí s moderními technologiemi. Věřím, že tak jako si čtenáři oblíbili hlavní budovu knihovny, budou rádi navštěvovat i tuto pobočku. Příjemné posezení v oknech knihovny, prostor pro děti svádí k otevření knihy a začtení se," řekla Hana Cermonová. Více informací o otevírací době naleznete na www.dcknihovna.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru