Děčínem se odpoledne prohnala bouřka. Hasiči měli plné ruce práce
Hasiči čistili Pětimostí od bahna, foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín - V neděli odpoledne se nad Děčínskem prohnala bouřka. Hasiči vyjížděli k několika popadaným stromům. První strom spadl V Děčíně-Lesné. Největší problémy ale napáchala voda. Prudký déšť zatopil silnici v Boleticích nad Labem, v Křešicích, ale i na Starém Městě. Pár minut před půl čtvrtou odpoledne se rozezněla siréna hasičům v Horním Žlebu. Důvodem výjezdu bylo opět zatopené Pětimostí u podmokelské pošty.

Hasiči po odčerpání vody následně provedli čištění vozovky. Další jejich zásah byl na Labském nábřeží a dále v Dolním Žlebu, kde byl oznamovatelem nahlášen dým a plameny a to u vyhlídky směrem na Maxičky. U technické pomoci, u čerpání vody zasahovaly i ostatní jednotky v okolí. Podle operačního důstojníka hasičů bylo po čtvrté hodině odpolední již deset výjezdů a to především k čerpání vody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru