Ulicemi se projížděl pod vlivem opiátů, navíc se zákazem řízení. To ale nebylo všechno
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Třináctého května letošního roku se policejní inspektor děčínského obvodního oddělení rozhodl sdělit podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání třiatřicetiletému řidiči osobního automobilu.

Muž v polovině letošního dubna neodolal, a ačkoliv mu v těle kolovaly návykové látky, usedl za volant a projížděl ulicemi Děčína. V jedné z nich byl v dopoledních hodinách v neděli čtrnáctého dubna letošního roku zkontrolován policejní hlídkou.

"Během policejního zákroku vyšlo najevo, že řidič má vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel, vozidlo je opatřeno nesprávnými registračními značkami a je pod vlivem opiátů. Vzápětí byl vyzván k lékařskému ošetření a k ukončení své jízdy. Dubnový prohřešek policisté zpracovali ve zkráceném přípravném řízení a postoupili k rukám státního zástupce," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru