V Děčíně řádili sprejeři. Graffiti se objevily na domech, autech i plotech
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Letos jedenáctého května byli policisté z děčínského obvodního oddělení přivoláni do Březové ulice v Děčíně. Na místních objektech se objevily nevítané graffiti. V pouličních výtvarných projevech jsou využity různé barvy, nápisy i obrazce.

"Změny nezaznamenaly nejen přilehlé domy v ulici, ale také zaparkovaná vozidla, oplocení, vrata a další místa. Policisté zatím způsobenou škodu zjišťují a sčítají. Na místo dorazil i policejní technik, který zaznamenal změny a ohledal posprejované objekty. Doposud zjištěné informace prověřují s ohledem na možný přečin poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru