První český hororový cirkus OHANA HOROR CIRKUS přijíždí POPRVÉ DO TEPLIC!
Foto, zdroj: Cirkus Ohana
Děčín

Teplice - Velehrozné publikum, pro letošní rok jsme si připravili nový mezinárodní program plný hororu, extrému i punku. Těšit se můžete na umělecký tým artistů z Venezuely, Ruska, Polska a České republiky.

Z řad novinek stojí za zmínku vystoupení vězně, který je uvězněn v extrémně rotujícím se kole, párová silová akrobacie v nevidaném stylu, vzdušné vystoupení v kruhu, dvojici na nekonečných popruhách i vodní akrobatická show. To vše a mnohem víc s novou výpravou, choreografií, taneční crew, živým bubeníkem na multifunkčním pódiu s vodními, ohnivými i kouřovými efekty.

1210horortri

Samozřejmě nechybí náš hororový šílený klaun Špína, který si připravil nové akce, u kterých diváci nebudou tušit, co s nimi zrovna udělá.

1210horor

Těšit se ale můžete i na stálice naší show, jako je vystoupení hadího muže, punkových žonglérů, fakírů nebo vzdušné vystoupení v síti a tyči.

Těšíme se na Vás, již brzy! #ohanahororcirkus

1210hororpet

První český hororový cirkus OHANA HOROR CIRKUS přijíždí POPRVÉ DO TEPLIC! Zcela nová show 2021! Vhodné od 12 let, 13.10. - 17.10.2021

1210hororctyri

1210hororsest

1210horordva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru