Foto: Opilá řidička nabourala v Martiněvsi u autobazaru. S vozem dále pokračovala v jízdě. Z havarovaného auta unikal olej
Řidička v sobotu ráno havarovala u autobazaru
Děčín

Jílové, Martiněves - Dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v sobotu 30. 10. 2021 v 8:17 k úniku provozních kapalin na Teplickou ulici, silnici 1/13 k přehradě v Martiněvsi. Po příjezdu bylo svědky uvedeno, že nějaká řidička nabourala v zatáčce u autobazaru, z vozu vytrousila několik věcí a s havarovaným vozem odjela. Řidička se pravděpodobně otočila u přehrady, kde došlo k většímu úniku oleje a v jízdě pokračovala do Jílového.

Při průjezdu kolem služebny MP si ji všiml strážník. Auto už jelo pouze na ráfku a vydávalo větší hluk. Podezřelé auto bylo zastaveno nedaleko bývalé knihovny. Na místě zasahovala jak hlídka MP, tak i PČR. Podle informací byla řidička pod vlivem alkoholu. Na místo museli i hasiči, protože i tady došlo k úniku oleje. Případ je nyní v šetření PČR.

3110jilove

Řidička havarovala u autobazaru

3110jilovetri

Policie řidičku zastavila nedaleko bývalé knihovny u zámku

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru