Neznáte tohoto muže? Foto: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj, Most - Mostečtí kriminalisté prověřují případ loupežného přepadení, ke kterému došlo začátkem listopadu ve starší zástavbě města Mostu.

Tehdy v podvečerních hodinách neznámý pachatel odcizil za použití násilí mladé ženě kabelku. Ke zranění ženy naštěstí nedošlo, ta utrpěla jen hmotnou škodu.

https://www.youtube.com/watch?v=3wcsowxGhoA

"V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po totožnosti mladého muže, který je zachycen na fotografiích a na videu a obrací se s žádostí o pomoc na veřejnost. Pokud někdo muže pozná, nechť zavolá na telefonní číslo 702 150 135 nebo na linku tísňového volání 158," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmial Světláková.

FOTO

1012patracka3

1012patracka4

1012patracka2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru