Zloděj kradl v zahrádkářské kolonii. Zalíbilo se mu tam natolik, že se tam vrátil i s komplici
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté dopadli 23letého muže, který je podezřelý, že koncem května v zahradní kolonii v Děčíně přelezl plot a následně se vloupal do chatky, odkud odcizil několik kusů nářadí.

Dalšího vloupání se měl dopustit koncem července, kdy se do zahrádkářské kolonie vrátil a vloupal se do chatky a sousední dřevěné stavby. Ukradl různé nářadí, alkohol a navíc ze záhonků a skleníku sklidil úrodu okurek, paprik a cibule, celková škoda byla vyčíslena na čtrnáct tisíc korun.

V kolonii se mu tak zalíbilo, že se společně se dvěma komplici ve věku 18 a 19 let v polovině srpna vloupali do další chatky, odkud si odnesli různé druhy elektroniky, nářadí, vařič, alkohol a další věci celkem za více jak 26 tisíc korun.

"Všem třem spolupachatelům už policisté sdělili podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody, v případě odsouzení jim hrozí až tříleté tresty odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru