Maskovaný muž ukradl ve zlatnictví šperky. Policie zloděje dopadla, hrozí mu pět let
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Rumburští kriminalisté během krátké doby objasnili případ krádeže, která se odehrála 22. prosince 2022 ve zlatnictví v Rumburku. V odpoledních hodinách krátce před zavírací dobou prodejny, vešel do místního zlatnictví neznámý maskovaný muž a beze slova se, od obsluhy prodejny, která v tu dobu uklízela vytavené zboží, zmocnil několika kusů zlatých šperků. Následně i s odcizenými šperky z prodejny utekl.

"Kriminalisté na případu začali okamžitě pracovat. Intenzivní prověřování veškerých poznatků a indicií, vedoucích k ustanovení podezřelé osoby, se jim vyplatilo. V uplynulých dnech zadrželi 28letého muže z Děčínska. Policejní komisař zahájil jeho trestní stíhání a obvinil jej z trestného činu krádeže, za což mu v případě prokázání viny u soudu hrozí trest odnětí svobody až na pět let," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru