Kvůli výstavbě nového pavilonu musí pacienti a návštěvníci děčínské nemocnice počítat v tomto období s řadou změn
Zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Kvůli výstavbě nového pavilonu musí pacienti a návštěvníci děčínské nemocnice počítat v tomto období s řadou změn.

Od nového roku došlo k přesunu části operací chirurgického oddělení do nemocnic v Rumburku a Litoměřicích. Obě nemocnice po operacích zajišťují také nezbytnou lůžkovou péči. Naopak předoperační příprava i nadále probíhá v děčínské nemocnici.

Od 5. ledna bude probíhat příjem pacientů na RDG, CT, UZ vyšetření na recepci magnetické rezonance v přízemí budovy „I“. RDG pracoviště v budově „E“ bude po dobu rekonstrukce uzavřeno.

Kvůli stavbě došlo v nemocnici v minulých týdnech také k přesunu některých oddělení. Pohotovostní ambulance ORL a lůžková část byla přesunuta do suterénu místo bývalého očního oddělení. Porodní sál a oddělení šestinedělí je v plném provozu v budově D v přízemí. Vše je řádně označeno. Zde bude toto oddělení fungovat až do otevření nové porodnice.

Odběrové a očkovací centrum je v děčínské nemocnici zcela uzavřeno. Očkovat se proti koronaviru mohou lidé například v očkovacím centru Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem Infekční oddělení, budova I. Od ledna je standardní provozní doba očkovacího centra v pátek od 7:00 do 19:00 hodin (polední přestávka 12:30 – 13:00, poslední očkování v 18:30 hodin).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru