K objasnění vloupačky stačily policistům pouhé dva dny. Na svědomí ji má teprve devatenáctiletý mladík
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - Pouze dva dny stačily českokamenickým policistům k objasnění vloupání do sklepa domu v České Kamenici. Zpočátku neznámý pachatel tam v době od pondělí 1. ledna do úterý 2. ledna letošního roku odcizil z uzamčeného sklepa sadu ALU kol i s pneumatikami, elektrické ruční nářadí a prodlužovací kabel. Způsobil tím škodu vyčíslenou na 14 tisíc korun.

"Podle zjištění policistů se krádeže měl dopustit 19letý mladík. Tomu policisté ve středu 4. ledna 2023 na obvodním oddělení v České Kamenici sdělili v režimu zkráceného přípravného řízení podezření ze spáchání trestného činu krádeže a lze očekávat, že za dva týdny bude o protiprávním jednání rozhodovat soudce okresního soudu. V případě prokázání viny u soudu hrozí muži až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru