Zloděj chtěl mít svěží dech. V obchodě ukradl pouze zubní pasty
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté z Obvodního oddělení Děčín-město sdělili v těchto dnech 70letému muži z Děčína podezření ze spáchání přečinu krádeže. Podezřelý muž pravděpodobně myslel na hygienu v dutině ústní. Měl totiž začátkem prosince loňského roku v jednom z obchodních domů v Děčíně odcizit více než desítku zubních past, které měl ukrýt v tašce a následně s nimi projít bez zaplacení pokladní zónou.

"Za pokladnami byl následně zadržen ostrahou prodejny. Svým jednáním způsobil škodu za více než 2 tisíce korun. V případě uznání viny u soudu hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byl v nedávné minulosti za obdobnou trestnou činnost soudně trestán," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru