Jílové - Ve středu 15. 2. 2023 proběhl, v rámci pravidelné odborné přípravy členů jednotky SDH Jílové, výcvik na vyproštění osob uvízlých v kabině výtahu a také na jeho ovládání v mimořádných situacích. 

Hasiči si výcvikem na dané téma vyzkoušeli, jak účinně, bezpečně a rychle zasáhnout v situaci, kdy například během evakuace při požáru někdo z obyvatel panelového domu použije výtah, který není určen k tomuto účelu a následně dojde k jeho zastavení a tím i uvíznutí osoby. Každý z hasičů si vyzkoušel například ovládání výtahu přímo z jeho strojovny, otevření dveří v mezipatře, bezpečné a rychlé vyproštění osoby a další potřebné úkony. 

 1702vytahctyri

1702vytahsedm

1702vytah

1702vytahtri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru