Policisté při kontrole muže zjistili, že je v celostátním pátrání. Zamířil rovnou do cely
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V pátek 17. února 2023, krátce po půlnoci policisté z Obvodního oddělení Děčín – Podmokly při výkonu služby v Děčíně 5 v ulici Ústecká kontrolovali 25letého muže. Na základě provedené lustrace zjistili, že je v celostátním pátrání. Soudce Okresního soudu v Ústí nad Labem na něj začátkem února letošního roku vydal příkaz k zatčení.

"Proto byl muž policisty zatčen a následně umístěn do policejní cely. Policisté vyrozuměli soudce, který příkaz k zatčení vydal a muže následně v dopoledních hodinách eskortovali k Okresnímu soudu v Ústí nad Labem k provedení dalších úkonů," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru