Kde bude v České Kamenici stát tržnice? Hlasovat můžete v anketě
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - Městská tržnice je oblíbeným místem, kam řada lidí každý týden vyráží na nákupy čerstvého masa, zeleniny nebo vybavení domácnosti. Město chce začít pracovat na vylepšení tržnice, nejprve však chce definitivně vyřešit její umístění.

V průběhu roku 2022 byla tržnice dočasně přemístěna z náměstí 28. října na náměstí Míru. Části obyvatel tato změna vyhovovala, část naopak volala po co nejrychlejším návratu stánků na původní místo.

Skrze anketu má každý možnost vyjádřit svůj názor na umístění tržnice a dále na doplňující otázku k fungování tržnice, a to až do konce března 2023. Následně budou výsledky uveřejněny. Hlasovat můžete skrze Munipolis na odkaze ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru