Dopravní omezení na Labském nábřeží: Kvůli pokládce asfaltu je zde úplná uzavírka, autobusy jezdí přes Nový most
Dopravní omezení na Labském nábřeží
Děčín

Děčín - Ve čtvrtek 6. 7. 2023 od 8:00 do 17:00 dochází k omezení na Labském nábřeží z důvodu pokračujících prací na pokládce asfaltového povrchu. Tentokrát dochází k úplné uzavírce v úseku křižovatky u Tyršova mostu. Autobusová doprava bude v uvedeném čase vedena přes Nový most a zastávky Tyršova a Masarykovo nám. nebudou obsluhovány.

Linka č. 210 bude provozována dle platného jízdního řádu a jen z důvodu vedení trasy pod Tyršovým mostem, bude na linku nasazen minibus s kapacitou 15 sedících a 23 stojících. Proto zastávka Labské nábřeží a Tyršův most bude obsluhována jen linkou č. 210. Zastávka U mostu nebude z důvodu uzavření obsluhována.

V termínu 7. 7. – 9. 7. 2023 budou linky MAD Děčín provozovány dle platného jízdního řádu.

Od 10. 7. 2023 do 14. 7. 2023 začne provoz na Labském nábřeží v jednosměrném provozu, a to ze zastávky Myslbekova směr vlakové nádraží dle platného jízdního řádu.

V opačném směru ze zastávky Hlavní nádraží do zastávky Myslbekova bude autobusová doprava vedena přes Nový most a tím nebudou ve stejném směru obsluhovány zastávky Tyršův most, Tyršova a Masarykovo nám. Tímto odklonem bude docházet ke zpoždění na jednotlivých linkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru