AKTUALIZUJEME: Žena nalezená v Děčíně nedaleko zámku zemřela. Lidé mají ve městě obavy
Ilustrační foto: e-deníky.cz
Děčín

Děčín – V neděli dopoledne vyjížděli zdravotničtí záchranáři k případu zraněné ženy ve středním věku. Kolemjdoucí ji nalezli nedaleko ulice Zámecká. Žena ve čtvrtek svým zraněním podlehla. Policie prozatím vyloučila sexuální motiv činu.

Informaci potvrdil také mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník: „S podezřením na vážné zranění jsme ženu transportovali do děčínské nemocnice. S ohledem k okolnostem vyšetřování případu nemůžeme podávat žádné další informace."

Čtvrteční úmrtí zraněné následně potvrdila policejní mluvčí Eliška Kubíčková: „V neděli 2. července krátce po půl desáté dopoledne jsme od Zdravotnické záchranné služby přijali oznámení, že v Děčíně 1, nedaleko ulice Zámecká v lesoparku byla nalezena silně podnapilá žena v bezvládném stavu. Následně byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice, kde bohužel včerejšího dne zemřela. Případ prověřují děčínští kriminalisté. K objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Veškeré bližší okolnosti případu jsou předmětem prověřování."

Na sociálních sítích se mezi lidmi šíří panika, lidé se domáhají více informací od policie a přijde jim podezřelé, že policie odmítá více zveřejnit. Takovýto postup je přitom zcela běžný. Policie vydává sdělení až ve chvíli, kdy má výsledky z vyšetřování. „Kriminalisté v souvislosti s tímto případem v současné době vyhodnocují veškeré získané informace a indicie. Z doposud provedeného šetření nebylo zjištěno, že by se mělo jednat o oběť zvlášť závažného zločinu se sexuálním motivem. Veškeré bližší okolnosti případu jsou předmětem prověřování," dodala v pátek odpoledne policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru