OBRAZEM: Hasiči z Jílového za sebou mají další výcvik, který proběhl v neděli na Sněžníku
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Sněžník - V neděli 9. 7. 2023 proběhl v rámci pravidelné odborné přípravy členů jednotky SDH Jílové další praktický výcvik, kterému předcházela hodina teorie zaměřena především na oblast bezpečnosti práce.

Tentokrát proběl výcvik na téma taktických postupů při likvidaci lesního požáru se zaměřením na sebejištění a pracovní polohování ve výšce a nad volnou hloubkou.

1007hzsdckz1

Foto: Tomáš Straka

Hasiči si procvičili postupy při sebejištění, sebezáchraně slaněním a při provedení hasebních prací např. při dohašování nepřístupných ohnisek ve skalních průrvách během likvidací lesních požárů nebo jiných mimořádných událostí, které mohou být řešeny pouze s využitím lezecké techniky.

1007hzsdckz3

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru