OBRAZEM: Blesk zapálil v lese strom. Naštěstí došlo k rychlému nalezení a oznámení hasičům
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Sněžník - Profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Jílové vyjeli v pondělí 10. července 2023 v 18:16 k nahlášenému doutnajícímu stromu v oblasti Sněžníku, u odbočky k Ostrovu. Oznamovatelka, která s kamarádkou doutnající strom u cesty nalezla počkala u hlavní silnice a pomohla s navigací na místo.

Jako první na místo přijela hlídka městské policie Jílové a následně i hasiči. Byla provedena rychlá lokalizace požáru a následné důkladné uhašení. Na dřevině bylo viditelné poškození od blesku. Na místo přijela i hlídka PČR. Poděkování patří oznamovatelce a její kamarádce za včasné ohlášení na tísňovou linku a přesné navedení až k místu. 

1007stromdvamal

1007stromtrimal

1007strompetmal

1007strommal

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru