Foto: redakce
Děčín

Jílové, Martiněves - Cesta sanitky směřující s důležitým transplantačním vzorkem do pražského Ikemu skončila v Jílovém - Martiněvsi nehodou. Na silnici 1/13 do sanitního vozu narazilo po smyku protijedoucí auto. Jeden z řidičů skončil v nemocnici.

Ke střetu došlo krátce po pátečním poledni. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Jako první na místo přijeli strážníci, poskytovali předlékařskou pomoc a to spolu se svědky nehody. Silnice byla zcela uzavřena a přibližně po dvou hodinách byl provoz řízen kyvadlově. Na místě zasahovali profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Jílové, záchranáři, státní i městští policisté.

Policie pak odkláněla dopravu přes Sněžník či doporučovala Ústeckou ulici podél Labe.

Sanitní vůz jel z Děčína, směřoval do pražského Ikemu, kam vezl důležité vzorky a měl zapnuté výstražné i zvukové zařízení. Osobní auto jelo z Jílového a po projetí zatáčkou dostalo smyk a narazilo právě do sanity. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že řidiče ze sanitního vozu soukromé společnosti záchranáři převezli s podezřením na středně vážná zranění do děčínské nemocnice. Pro vzorky okamžitě přijel jiný sanitní vůz. Dopravní nehoda je v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru