Foto, zdroj: NP České Švýcarsko (Václav Sojka)
Děčín

Hřensko - V obci Hřensko, nedaleko hranice s Německem ve středu 24. ledna 2024 v odpoledních hodinách dopadl na silnici několikatunový kámen, který se zřítil ze svahu. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Silnice č. I/62 byla v místě uzavřena, neboť hrozil pád dalších pískovcových bloků. 

V pátek se podařilo uvolněné balvany ve svahu odstranit a tím i zprůjezdnit silnici. „S dodavatelskou firmou jsme pracovali na odstranění uvolněných balvanů ve svahu a na padrť jsme také rozbili kámen, který blokuje silnici,“ napsala ve čtvrtek na své stránce SN parku České Švýcarsko. Práce úspěšně pokračovaly i v pátek. Původní odhadovaný termín otevření silnice byl až během neděle, práce se však podařilo úspěšně dokončit dříve.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru