Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - V pondělí 24. června ve večerních hodinách zasahovaly záchranné složky v Boleticích nad Labem, kde se mělo opařit dítě. Na místo vyjížděla pozemní posádka záchranné služby a přiletěl také záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem.

"Nezletilá osoba utrpěla závažná poranění a byla transportována do popáleninového centra Královské Vinohrady," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

Foto: Tomáš Straka

Podle zjištění redakce se mělo asi roční dítě opařit horkým nápojem. Vrtulník přistával na okraji sídliště, odkud pak místní dobrovolní hasiči svým vozem převezli záchranáře k místu události.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru