Zdroj: Město Jílové
Děčín

Jílové - Při provedení periodické zkoušky provozuschopnosti koncových prvků Jednotného systému varování a vyrozumění města Jílové bylo zjištěno úmyslné poškození tohoto obecně prospěšného zařízení. Celá záležitost je aktuálně předmětem šetření Policie České republiky.

Je třeba si uvědomit, že se jedná o varovný systém, ne o místní rozhlas! Proto je na dané zařízení třeba nahlížet jako na věc, jejímž hlavním významem je pomoci zajistit bezpečnost a ochranu života, zdraví a majetku při požárech, živelních pohromách a jiných mimořádných událostech. Jedná se o celorepublikový systém, který komplexně zajišťuje HZS ČR.

UPOZORŇUJEME, že kdo z hrubé nedbalosti zničí, poškodí, odstraní nebo učiní neupotřebitelným obecně prospěšné zařízení nebo ohrozí provoz obecně prospěšného zařízení, může být potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.

Na závěr si Vás opakovaně dovolujeme požádat o zasílání objektivních poznatků na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde prosím vždy uveďte: 

- datum a čas vysílání,

- název městské části (Jílové - střed, Horní Jílové), Kamenná, Martiněves, Modrá, Kamenec, Sněžník (přední, zadní ves),

pozn.: Pro rychlejší orientaci je dobré uvést i číslo konkrétního bezdrátového hlásiče, které naleznete na víku plastové skříňky pod rozhlasy.

Město Jílové

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru