Ilustrační snímek
Děčín
Děčín - Od pondělí 1. 7. 2024 dochází ke změnám jízdních řádů. Školní spoje s poznámkou č. 73 u časového údaje v jízdních řádech nebudou provozovány. Dojde k uzavření Litoměřické ulice na Starém Městě z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace. Veškerá doprava bude vedena po objízdné trase. Zastávky Žerotínova pro oba směry a Nám. 5. května nebudou tedy obsluhovány a dočasně budou zrušeny. Pro linky č. 208 a č. 209 bude upravena trasa s obsluhou náhradních zastávek Oblouková, Kaufland a dojde ke změně jízdní doby. Na noční lince č. 232 dojde rovněž ke změně trasy s obsluhou zastávek Oblouková, Březová. Z důvodu odklonu veškeré dopravy po objízdnou trase, kde je rovněž vedena autobusová doprava, dojde i na linkách č. 202 a č. 229 ke změně jízdních řádů.
Dále dojde ke změně jízdních řádů i na lince č. 218 v podobě zavedením hodinového intervalu směr Na Vyhlídce, Horní Oldřichov a Autobusové nádraží. Nově bude zavedena linka č. 217, která bude provozována dvoupatrovým autobusem po městě v připravovaných termínech.
 
Pokračuje rekonstrukce vodovodu a kanalizace pod nemocnicí v podobě uzavření úseku, kde jsou nyní provozovány mimořádné spoje do zastávky Pod Nemocnicí. Změna je v podobě jiné trasy od nemocnice a zastávka Pod Nemocnicí bude přemístěna do areálu. Pro cestující ze zastávky Myslbekova se nic nemění.
V opačném směru od zastávky Pod Nemocnicí do zastávky Myslbekova budou spoje vedeny trase linky č. 201 s obsluhou všech zastávek po trase. Aktuálně se připravují tyto změny jízdních řádů, které budou včas cestujícím zveřejněny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru