Ilustrační snímek
Děčín
Děčín - Od minulé soboty (15. 6. 2024) byla zahájena linka číslo 216 do ZOO v novém provedení. Na lince byla zavedena bezplatná přeprava s novou trasou a s obsluhou nových zastávek.
Nová zastávka Rajské ostrovy, která umožní cestujícím navštívit expozici děčínské zoo na Teplické ulici, dále zastávky Autobusové nádraží a Tesco.
- Linka do ZOO je nyní provozována o víkendech a to až do konce září a v průběhu hlavních prázdnin (červenec – srpen) i v pracovní dny a to minibusem s kapacitou 15 sedících a 27 stojících cestujících.
- První spoj do ZOO vždy začíná v 8:37 na autobusovém nádraží a poslední spoj od ZOO v 18:30. Všechny spoje jsou vedeny přes zastávku Hlavní nádraží stanoviště č. 1, kde cestující mohou využít přestupu jak z autobusu, tak z vlaku.
- Nový jízdní řád linky č. 216 je také k dispozici na webových stránkách DPMD, a.s. ve vyhledávači linek
a spojů. 
- Ti co přijíždějí do Děčína autem a hledají parkoviště pro osobní auta je právě trasa linky č. 216 přizpůsobena v podobě obsluhy u parkovišť na autobusovém nádraží, u Hypermarketu Tesco a parkovišti na Labském nábřeží. Všechny tyto parkoviště jsou neplacená a autobus Vás doveze jak do ZOO, tak i zpět ze ZOO.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru