Foto: redakce
Děčín
Děčín, Staré Město - Od 1. 7. do 22. 9. 2024 čeká řidiče úplná uzavírka Litoměřické ulice v úseku od křižovatky s ulicí Březová ke křižovatce s ulicí Rakovnická. Od 23. 9. 2024 do 20. 12. 2024 zase úplná uzavírka Litoměřické v úseku od křižovatky s ulicí Rakovnická ke křižovatce s ulicí Žerotínova.
Objízdná trasa ve směru na Boletice nad Labem povede částí Litoměřické ulice, dále ulicemi Březová, Oblouková, Roudnická a končí napojením zpět na Litoměřickou
ulici. Ve směru na centrum bude doprava vedena ulicemi Litoměřická, Roudnická, Zelená, Růžová, Březová a Litoměřická.
(Město Děčín)
 
Od pondělí 1. 7. 2024 dochází ke změnám jízdních řádů: 
 
- Dochází k uzavření ul. Litoměřická z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace. Veškerá doprava bude vedena po objízdné trase. Zastávky Žerotínova pro oba směry a Nám. 5. května nebudou obsluhovány a dočasně budou zrušeny.
- Pro linky č. 208 a č. 209 bude upravena trasa s obsluhou náhradních zastávek Oblouková, Kaufland a dojde ke změně jízdní doby.
- Na noční lince č. 232 dojde rovněž ke změně trasy s obsluhou zastávek Oblouková, Březová.
- Z důvodu odklonu veškeré dopravy po objízdnou trase, kde je rovněž vedena autobusová doprava, dojde i na linkách č. 202 a č. 229 ke změně jízdních řádů.
- Dále dojde ke změně jízdních řádů i na lince č. 218 v podobě zavedením hodinového intervalu směr Na Vyhlídce, Horní Oldřichov a Autobusové nádraží.
(DPmD)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru