Foto: redakce
Děčín

Jílové, Sněžník - Profesionální hasiči Petrovice a dobrovolní hasiči Jílové vyjeli v pondělí 12. srpna ve 14:40  k zahoření špiček několika stromů na Sněžníku. Podle oznámení se špičky stromů dotýkají drátů vysokého napětí a dochází k jiskření. Navíc se jednalo o místo u lesa a u suché trávy.

Hasiči zde již zasahovali několik dní zpět a místo tenkrát předali pracovníkům ČEZ. V pondělním případě se opět vyčkalo na příjezd pracovníku ČEZ, kteří na dobu nezbytně nutnou vypnuli elektřinu a hasiči provedli úpravu stromů zasahujících do vedení.

Foto: redakce

Na místě zasahovala i výšková technika dobrovolných hasičů. Dodávky elektrické energie byly obnoveny hned po ukončení zásahu. Vzhledem k tomu, že došlo k přerušení dodávky i do nedalekého hotelu, zabránilo se rychlým zásahem i větším škodám na uskladněných potravinách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru