Ilustrační foto
Děčín

Děčín – Nestabilní skalní objekt uzavřel ve středu ráno silnici ve Hřensku. Obec na svém webu informuje, že na nestabilním skalním výchozu provede Správa a údržba silnic Ústeckého kraje v nejbližší době nezbytná opatření pro jeho zajištění a tím zamezení pádu na komunikaci č.III/25861. Uzavírka je zatím stanovena do neděle 8. září.

Na sociálních sítích zveřejnil Národní park České Švýcarsko mapu s vyznačeným úsekem uzavírky
 
Míříte-li na výlet na Pravčickou bránu, na lodičky či na Mezní Louku a Meznou a jedete autem, můžete využít například tuto objízdnou trasu, případně nechte auto na některém z parkovišť ve Hřensku před uzávěrou a dále pokračujte pěšky. Využijete-li veřejnou dopravu pro cestu do Hřenska (vlak, autobus), můžete na Pravčickou bránu a dále pokračovat pěšky po této trase," radí turistům národní park.
 
Obyvatelům obce a zásobování bude průjezd umožněn vnitřní částí Hřenska kolem kostela.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru