Foto, zdroj: DDM Děčín
Děčín

Děčín - V sobotu 7. září 2024 se v DDM Děčín uskutečnilo velké setkání fanoušků Pokémonů. Akce přilákala nejen milovníky sběratelských karet, ale i hráče konzolových a deskových her.

Jednou z atrakcí byla možnost stát se na chvíli součástí pokémonní kartičky v životní velikosti. Účastníci se mohli nejen vyfotit, ale také si zvolit vlastnosti, které by jim na kartě seděly nejlépe.
Turnaje ve hrách, jak na konzolích, tak i v deskových hrách, přilákaly velký zájem. Největší pozornost si získala hra Dobble s obrázky pokémonů. Soutěživost postupně rostla a u pokročilých hráčů již nebyl čas vzpomínat na jména jednotlivých Pokémonů. Označení jako "žlutá koule" nebo "tlusťoch" se stala běžným popisem, když šlo o výhru. Po zhruba hodině a půl napínavého klání si vítěz odnesl hlavní cenu, kterou věnoval děčínský obchod se sběratelskými předměty Azgarra.
Na akci byly k dispozici i tři prodejní stánky nabízející sběratelské karty, ručně pletené plyšové Pokémony a barevné šátky.
Závěr akce patřil Pokémonnímu kvízu, promítanému na velkou zeď. Soutěžící měli možnost prokázat své znalosti, přičemž vítězkou se stala účastnice, která správně odpověděla na 13 z 15 otázek. Gratulujeme a těšíme se na další akci!

Autor: DDM Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru