Ilustrační foto
Děčín

ČR - Policie ČR v úterý 10. září ráno informovala, že školy v České republice opět obdržely anonymní výhrůžný e-mail. Podle informací se má jednat o více než dva a půl tisíce školských zařízení.

"Přes 2500 škol dnes opět dostalo výhružný mail. V minulých dnech se tématu média a veřejnost ve velkém nevěnovala, a to je jediná účinná strategie - děkujeme za to. Kriminalisté intenzivně spolupracují se zahraničními kolegy a i odtud k nám plynou informace o tom, že relevance výhrůžek není vysoká. Tomuto i my podřizujeme naše opatření," uvádí Policie ČR na sociální síti X.

Výhrůžný e-mail dostaly školy i v minulém týdnu, a to hned dvakrát. Podle informací výhružný e-mail obdrželo v minulém týdnu v Ústeckém kraji 125 škol. Školy, kterým výhrůžka přišla, byly evakuovány a prohledány, policisté však při kontrolách nic nenašli.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru