Foto: MP Ústí nad Labem
Děčín

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 26. září krátce před šestou hodinou v podvečer byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Jana Zajíce, z důvodu telefonického oznámení, ve kterém oznamovatel operátorovi nahlásil osobu, která se pohybuje v tomto prostoru a poškozuje zaparkovaná vozidla tím, že jim láme zadní stěrače.

Po příjezdu hlídky na místo se zde již nacházela hlídka Policie ČR, která zde šetřila stejné oznámení a kontrolovala neznámou osobu, podezřelou z tohoto jednání. Policisté podezřelého muže za pomocí donucovacích prostředků zajistila a prováděla s ním šetření.

Foto: MP Ústí nad Labem

Jednalo se o muže středního věku z Děčína, toho času bez domova. Na žádost policistů provedla hlídka strážníků kontrolu a počet poškozených vozidel, u kterých bylo provedeno zadokumentování. Celkem strážníci zjistili sedmnáct poškozených vozidel. Veškeré poznatky i s dokumentací byly předány hlídce Policie ČR k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru