Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Městská policie v Děčíně obdržela opakované oznámení na hlasitou hudbu v jednom z bytových domů v ulici Hrdinů. Obyvatelé domu si stěžovali na častou hlasitou hudbu, která vycházela z bytu v šestém patře. Strážníci se s oznamovateli dohodli na pravidelných kontrolách v domě, aby zjistili, zda dochází k narušování veřejného pořádku.

Oznamovatelé rovněž z vlastní iniciativy pořídili několik audiovizuálních záznamů, které dokazovaly, že hudba hrála i po 22. hodině, což je v rozporu s předpisy o nočním klidu. Na základě těchto důkazů, které byly předány městské policii, byla věc postoupena na přestupkové oddělení Magistrátu města Děčín k dalšímu řešení.

Díky spolupráci mezi obyvateli a strážníky se podařilo shromáždit dostatek důkazů k tomu, aby se případ mohl projednávat ve správním řízení a případně přijmout potřebná opatření k zajištění klidu v bytovém domě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru