Ilustrační snímek, Foto: Tomáš Straka
Děčín

Varnsdorf - Nastoupit k výkonu trestu odnětí svobody se nechtělo 35letému muži a 33leté ženě z Varnsdorfu. Do věznic je dodaly až teprve policejní hlídky.

Hledaného muže v celostátním pátrání, na kterého byl okresním soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody již od roku 2019, vypátrali policisté při výkonu služby v úterý 1. října v odpoledních hodinách ve Varnsdorfu. Muž před policisty začal utíkat a schoval se před nimi v jednom domě ve Varnsdorfu. Při pátrání po muži policisté využili svého zákonného oprávnění a vstoupili do domu, kam se hledaný muž před nimi ukryl. Muže vypátrali na půdě domu a následně společně s ním také 33letou hledanou ženu. Lustrace potvrdila, že i žena je v celostátním pátrání, protože na ni byl rovněž okresním soudem před pěti lety vydán příkaz k dodání do výkonu trestu  odnětí svobody. 

Muže i ženu  policisté zadrželi, provedli s nimi všechny potřebné úkony a ještě týž den jejich další cesta vedla do věznic, do kterých je policisté na základě uvedených soudních příkazů eskortovali. 

PČR - por. Bc. Eliška Kubíčková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru