Foto, zdroj: ŘSD
Děčín

Malšovice - Během příštího týdne zahájíme stavební práce na opravě komunikace I/62 mezi obcemi Malšovice a Vilsnice. Bude se jednat o výměnu asfaltového souvrství v celé šíři silnice včetně oprav příslušenství - informuje ŘSD.

Začátek úseku je v km 18,330 na stávající pracovní spáře. V trase se nachází most ev. č. 62-015, který byl součástí rekonstrukce v rámci jiné akce. V km 18,461 – 18,616 (od spáry ke spáře) bude tento úsek vynechán včetně mostu. Konec úseku je v km 20,969 na stávající pracovní spáře. Celkově se jedná o 2,484 km údržby krytu vozovek.

Oprava komunikace bude probíhat ve dvou stavebních sezonách. V místě prací dojde k částečnému omezení provozu na hlavní komunikaci I/62. Doprava bude vedena kyvadlově pouze jedním jízdním pruhem. Dokončit plánujeme v květnu 2025 - doplňuje ŘSD.

Zhotovitelem opravy za 27,410 mil. Kč je společnost EUROVIA CZ a. s..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru