Foto: redakce
Děčín

Povrly, Hřensko - Ke střetu vozidla s chodcem došlo v noci ze soboty na neděli, na silnici u Povrlů na Ústecku. Při havárii tam zemřel chodec. 

Silnice v Ústecké ulici od Povrlů směrem do Ústí nad Labem byla po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému uzavřena. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů, potvrdil, že v noci došlo u Povrlů k dopravní nehodě, ke srážce osoby, která utrpěla zranění neslučitelná se životem.

Policie informovala, že k nehodě došlo v sobotu před 22. hodinou s tím, že si případ převzali ústečtí kriminalisté. Vyšetřování na místě probíhalo až do časných ranních hodin.

K další dopravní nehodě došlo po půlnoci v Hřensku na Děčínsku, odkud záchranáři do nemocnice převezli dvě osoby s lehčím zraněním. Na místě zasahovali jak profesionální, tak i místní dobrovolní hasiči, záchranáři a policisté. Ke karambolu došlo v místě řízeném semaforem. I v tomto případě byla silnice po dobu zásahu zcela uzavřena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru