Sněžník: Hasiči a strážníci hledali u rozhledny padák. Oznamovatel ho viděl ze Starého Města
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílově, Sněžník, Staré Město - Policisté, strážníci MP Jílové a hasiči z Jílového vyjeli v pátek, po páte hodině odpolední k rozhledně na Sněžníku. Oznamovatel ze Starého Města na tísňovou linku nahlásil, že v lese pod věží je vidět nějaký předmět připomínající padák. Hasiči a strážníci po příjezdu k rozhledně prozkoumali okolí kolem rozhledny, ale nic nenalezli.

Od rozhledny byla pouze vidět skála, která tvarem i zabarvením může z dálky připomínat právě padák zaklíněný mezi stromy. Státní policisté přijeli na místo, odkuď byla událost nahlášena, tedy na Staré Město, ale ani pomocí dalekohledu nic nenalezli. Zásah byl po několika desítkách minut ukončen a vyhodnocen jako planý poplach. Hasiči i strážníci z Jílového mají za sebou podobný zásah a to z neděle 25. 02., kdy u místního hřbitova skončil skutečně na stromě paraglidista. Tehdy si odnesl pouze nepříjemný zážitek bez zranění.

Nedělní výjezd:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/26482-paraglidista-uvizl-v-jilovem-na-strome-na-misto-vyrazili-hasici

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru