Zloděj na čerpací stanici napadl obsluhu, zaútočil i na strážníky
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Krádež drobného zboží nahlásila včera v noci městské policii obsluha čerpací stanice v Děčíně. Podle oznamovatele přišel na čerpací stanici neznámý muž, který odcizil drobné zboží a obsluhu, která se jej pokusila zastavit, napadl a utekl.

Na místo byly vyslány dvě autohlídky, které prohledaly nejbližší okolí. Muže, který odpovídal popisu, se hlídkám podařilo během několika minut zadržet. Podezřelý okamžitě začal klást aktivní odpor a zadržení se bránil.

Strážníky oslovoval zásadně obtížně publikovatelnými výrazy typu: „Pusťte mě, vy zmr..!“ Hlídka muži nasadila pouta a převezla jej na obvodní oddělení Policie ČR, která šetření záležitosti převzala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru