Hasiči vyjížděli k pádu dvou stromů na železniční trať a pomáhali s dopravou vody do vodojemu
Pád stromů zastavil provoz na železnici u Františkova. Zdroj: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Benešov nad Ploučnicí, Malá Veleň-Soutěsky - Dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí vyjeli v pátek a v sobotu k technologické pomoci, k dovozu pitné vody do vodojemu v Soutěskách. Na místě hasiči zabezpečovali,z důvodu velkého převýšení, přečerpávání vody z cisterny do vodojemu.

V pátek v 19:08 vyjeli do Františkova nad Ploučnicí k nahlášenému spadlému stromu, který zasahuje do železniční trati. Na místě bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o dva vyvrácené stromy, které hrozí pádem na železniční trať. Po celou dobu zásahu byla železniční trať uzavřena. Stromy byly za pomocí motorových pil odstraněny a odklizeny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru