Opilý řidič dodávky ohrožoval okolí nebezpečnou jízdou. Na hlídku nereagoval
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Na podezřelého řidiče, který neměl vozidlo pod kontrolou, upozornila v sobotu odpoledne městskou policii žena z Děčína 8. Oznamovatelka uvedla, že se jedná o bílé dodávkové vozidlo a řidič jede směrem na Podmokly.

"Hlídka strážníků vozidlo dostihla u ulice Prokopa Holého a pokusila se řidiče zastavit za pomoci světelného a zvukového výstražného zařízení. Řidič ale nijak nereagoval a pokračoval dál v jíždě, přičemž často kličkoval a vjížděl do protisměru. Strážníkům se vůz podařilo zastavit v ulici Čsl. Mládeže. Podezření strážníků, že řidič je pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek, se potvrdilo. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 2,54 promile. Záležitost si k dořešení převzala přivolaná hlídka Policie ČR," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru