U dálničních tunelů u Řehlovic časně ráno havaroval kamion. Jeho řidič zkolaboval, byla nutná resuscitace
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Ústí nad Labem, Řehlovice - Profesionální hasiči z ústecké stanice vyjeli v sobotu 30. 10. 2021 po třetí hodině ranní k dopravní nehodě nákladního automobilu na dálnici D8, směrem na Prahu u tunelů u Řehlovic.

Řidič kamionu po zdravotních komplikacích vyjel do stráně a následně zkolaboval. První pomoc okamžitě poskytli ostatní projíždějící řidiči, po příjezdu hasičů si záchranu převzala jednotka, řidiče bylo nutné resuscitovat pomocí přístroje AED. Resuscitace byla úspěšná a muž byl následně předán záchranářům. Na místo také z Ústí nad Labem vyjel chemický kontejner, hasiči museli přečerpat vytékající naftu z havarovaného vozu. Na místě dále zasahovala i policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru