FOTO: V areálu v Jiřetíně pod Jedlovou zasahovali hasiči, třicet lidí se muselo ze silně zakouřených hal evakuovat
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Jiřetín pod Jedlovou - Hasiči ze stanice Varnsdorf a dobrovolní hasiči obce Horní Podluží vyjížděli první listopadový den v odpoledních hodinách k požáru filtroventilační jednotky v průmyslovém areálu v obci Jiřetín pod Jedlovou na Děčínsku.

"Před příjezdem hasičů se ze silně zakouřených hal evakuovalo 30 zaměstnanců. Hasiči požár filtrů likvidovali pomocí vysokotlakého vodního proudu a odvětrali dvě výrobní haly přetlakovým ventilátorem. Požár byl zlikvidován v 17:17 hodin. Příčinou vzniku požáru byla technická závada na filtroventilačním odlučovači. Předběžná škoda byla vyčíslena na 300 tisíc Kč," uvedl mluvčí hasičů Milan Rudolf.

0211hzsdckz2

0211hzsdckz3

0211hzsdckz4

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru