Policie objasnila krádež z hotelového pokoje, na svědomí ji má čtyřiatřicetiletá žena
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se bude zodpovídat 34letá žena, která je podezřelá, že začátkem září vnikla na pokoj v děčínském hotelu a to za pomoci klíče, který si u sebe ponechala po předchozím pobytu v témže pokoji.

Klíče po ukončení ubytování neodevzdala na recepci, do hotelu se později vrátila, a když zjistila, že je v pokoji někdo ubytován, využila příležitosti a uvnitř ukradla peněženku s finanční hotovostí a platebními kartami.

"S jejich pomocí pak provedla několik plateb na různých místech, oznamovatelce způsobila celkovou škodu přes šest tisíc sedm set korun. Obviněné ženě, která je vyšetřována na svobodě, hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru