Pozor na pondělní dopravní omezení u nemocnice v Děčíně
Zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - V pondělí 8. listopadu dojde k omezení dopravy v lokalitě u děčínské nemocnice. Od 8 hodin ráno do odpoledních hodin bude zcela uzavřena část ulice Purkyňova, a to od křižovatky s ulicí Lužická po křižovatku s ulicí U nemocnice. V souvislosti se stavbou nového pavilonu tu budou probíhat jeřábnické práce a tato část bude pro veškerou dopravu zcela neprůjezdná. Na dolní parkoviště nemocnice bude možné autem zajet a zaparkovat, cestující MAD ale musí počítat, že tento den nebude obsluhována zastávka Pod Nemocnicí.

V následujících cca dvou letech bude k dodávkám materiálu na stavbu pavilonu využívaná část Lužické ulice. Právě z této ulice bude také vybudován nový vjezd do nemocnice. Parkovací místa v Lužické ulici budou posunuta, ke snížení jejich počtu ale nedojde. Prosíme řidiče, aby v této ulici sledovali dopravní značení a také počítali s tím, že v části ulice může dojít při navážkách materiálu ke krátkodobému omezení provozu.

0611busdva

 

Upozornění pro cestující

V pondělí 8. 11. 2021 od 8:20hod. do 15:00hod. není zastávka Pod Nemocnicí obsluhována z důvodu uzavření ul. Purkyňova.

Linka č. 207 bude ukončena a začínat v zastávce Nemocnice.

Spoje od Hlavního nádraží směr Pod Nemocnicí v čase: 8:42hod., 9:42hod., 10:42hod., 11:12hod., 11:42hod., 12:42hod., 13:42hod., 14:12hod., jsou ukončeny v zastávce Nemocnice

Spoje ze zastávky Pod Nemocnicí v čase: 9:17hod., 10:17hod., 11:17hod., 11:47hod., 12:16hod., 13:16hod., 14:16hod., 14:46hod., začínají v zastávce Nemocnice

S ohledem na možnosti nenadálých změn, doporučujeme sledovat informace na www.dpmd.cz nebo na Facebook DPMD, a.s.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru