Hasiči v neděli večer vyjeli prověřit stoupající kouř nad lesem v okolí Popovic
Zdroj: Hasiči
Děčín

Děčín - Celkem tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Děčín - Horní Žleb a Staré Město) vyjely v neděli 9. července 2023 v 19:02 k nahlášenému kouři v okolí Krásného Studence - Popovic. Podle oznamovatele byl z dálky vidět kouř stoupající nad lesním porostem či loukou.

Hasiči provedli důkladný průzkum okolí, ale žádný požár nenalezli. Stoupající kouř, který byl viděn před příjezdem jednotek potvrdilo hned několik lidí. Pravděpodobně se ale jednalo o kouř z nějaké zahrady z kolonie či od domu. Výjezd byl nakonec vyhodnocen jako planý. Po celou dobu průzkumu byl na místě s hlídkou policie i oznamovatel.

0907loukadva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru