Foto: Ve Starých Křečanech hořel dům. Z jeho hořících útrob bylo zachráněno několik jeho obyvatel
Foto: Hasiči, Zdroj: HZS Ústeckého kraje a Požáry.cz
Děčín

Staré Křečany, Nové Křečany - V neděli 9. července 2023 v dopoledních hodinách bylo na tísňovou linku oznámeno, že ve Starých Křečanech, v části Nové Křečany na Děčínsku hoří vícepatrový dům.

Na místo okamžitě vyjeli profesionální i dobrovolní hasiči, záchranáři a policisté. U požáru zasahoval větší počet cisteren a výšková technika. Podle zpravodajského webu Požáry.cz policisté na místo dorazili jako první, ještě před příjezdem hasičů a společně se sousedem, který obyvatelům již pomáhal ven, se zapojili do záchrany zbývajících lidí. Z útrob hořícího domu vytáhli osobu, která by se bez jejich pomoci ven nedostala. Zdravotníci ji transportovali do nemocnice. Celkem bylo zachráněno sedm lidí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru